hybrid gak jelas...

    Share

    arifn
    Junior
    Junior

    Posts : 63
    Join date : 2010-06-06

    hybrid gak jelas...

    Post by arifn on Wed 16 Jun 2010, 11:21 pm

    ini ada hybrid di rumah dah dr 10 cman... Kira2 ortunya apaan yak?

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by dhlee on Thu 17 Jun 2010, 9:06 am

    hmm newbie coba tebak ya..
    leohen / henlei betina vs pearl sp. jabuti jantan
    kalo vs ama pure leo pasti kelihatan
    cmiiw.

    erle
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 169
    Join date : 2010-05-21

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by erle on Thu 17 Jun 2010, 9:28 am

    mantaaap koleksi nya, nambha rays trs neh pak..... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by Kapaktumpul on Thu 17 Jun 2010, 9:37 am

    keren2 parinya..... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by aropunk on Thu 17 Jun 2010, 10:35 am

    klo ga jelas, buat gw aja pa arif... hihihih:D:D:D:D

    arifn
    Junior
    Junior

    Posts : 63
    Join date : 2010-06-06

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by arifn on Thu 17 Jun 2010, 1:35 pm

    thanks teman2... sorry fotonya buram pake hp aja

    @ bro erle: udah lumayan lama pak. Mo beli yg baru gak ada maharnya hehehe
    @ bro dhlee: kata yg jual dulu sih ada darah leonya. Tp saya gak tau jg sih hehehe
    @ bro aropunk: boleh pak bwat bapak kl dituker sama duit hihihihi

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by dhlee on Sat 19 Jun 2010, 1:39 pm

    arifn wrote:thanks teman2... sorry fotonya buram pake hp aja

    @ bro erle: udah lumayan lama pak. Mo beli yg baru gak ada maharnya hehehe
    @ bro dhlee: kata yg jual dulu sih ada darah leonya. Tp saya gak tau jg sih hehehe
    @ bro aropunk: boleh pak bwat bapak kl dituker sama duit hihihihi

    setiap pedagang kalo jual barang pasti ada manis2nya bro, blg ada kawin silang ama leo dll gara2 liat ekor pendek, base warna itam. siapa tau dicross ama black sp kan kita ga tau .

    erwinaja
    Junior
    Junior

    Posts : 180
    Join date : 2010-06-06

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by erwinaja on Sat 10 Jul 2010, 1:44 pm

    cakep.. terlihat agak keemasan..

    solarcoaster
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 72
    Join date : 2010-05-27

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by solarcoaster on Fri 23 Jul 2010, 10:25 pm

    leo x hybrid black sp generasi pertama [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] cakep juga neh ... coba kalo udh gedean morphing nga pattern ama dotnya , kalo dapat yang morphingnya bagus [You must be registered and logged in to see this image.]

    solarcoaster
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 72
    Join date : 2010-05-27

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by solarcoaster on Fri 23 Jul 2010, 10:27 pm

    dhlee wrote:

    setiap pedagang kalo jual barang pasti ada manis2nya bro, blg ada kawin silang ama leo dll gara2 liat ekor pendek, base warna itam. siapa tau dicross ama black sp kan kita ga tau .
    kalo hitam pekat dot putih bersih jadi BD dong omm [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]outer rim banyak dot kecil kecil, tengah kepala full malah eclipse lage, [You must be registered and logged in to see this image.]

    arifn
    Junior
    Junior

    Posts : 63
    Join date : 2010-06-06

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by arifn on Mon 26 Jul 2010, 2:01 am

    solarcoaster wrote:leo x hybrid black sp generasi pertama [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] cakep juga neh ... coba kalo udh gedean morphing nga pattern ama dotnya , kalo dapat yang morphingnya bagus [You must be registered and logged in to see this image.]

    thanks bos solar. Raysnya dah pindah ke tempat teman saya [You must be registered and logged in to see this image.] . Nanti biar dia aja yg update deh hehehe [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    Re: hybrid gak jelas...

    Post by Sponsored content Today at 5:13 pm


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 5:13 pm