kaget lihat link ini.......

    Share

    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    kaget lihat link ini.......

    Post by Kapaktumpul on Tue 22 Jun 2010, 1:16 pm

    Friends, sempat baca2, kalo misalkan mau coment, yg santai2 aja ya.....


    [You must be registered and logged in to see this link.]

    Taras
    Playboy Moderator
    Playboy Moderator

    Posts : 190
    Join date : 2010-05-25

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by Taras on Tue 22 Jun 2010, 1:35 pm

    minta opini salah satu momod di sini jg, yg sekarang udah hijrah di tw ... pendapatnya gimana,
    apa mau balik lagi ke indo ? [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by dhlee on Tue 22 Jun 2010, 2:12 pm

    Taras wrote:minta opini salah satu momod di sini jg, yg sekarang udah hijrah di tw ... pendapatnya gimana,
    apa mau balik lagi ke indo ? [You must be registered and logged in to see this image.]

    Emangnye Gue Pikirinnnnnn.....!!
    mo presidennya siapa kek, yg korupsi siapa kek.. gue juga ga bakal balik indo
    balik indo paling cuma cicipin makanan dan jadi turis 2 minggu ajeeee hehehehhe

    Taras
    Playboy Moderator
    Playboy Moderator

    Posts : 190
    Join date : 2010-05-25

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by Taras on Tue 22 Jun 2010, 2:21 pm

    tuh khan ... jawabnya senada ... marah2nya juga sama [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by Kapaktumpul on Tue 22 Jun 2010, 2:54 pm

    momod kalo marah seremmm...kek mau bantai Tim Perancis yg udah sekarat [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    erle
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 169
    Join date : 2010-05-21

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by erle on Thu 24 Jun 2010, 10:00 am

    Momod kalo marah rays nya lgsg brojol, makanye die seneng marah"..... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by aropunk on Thu 24 Jun 2010, 11:39 am

    Taras wrote:tuh khan ... jawabnya senada ... marah2nya juga sama [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    pas baca thread ini, mimin lagi dapet.... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by RB66 on Thu 24 Jun 2010, 3:29 pm

    Rasanya sdh terlalu byk politisi yg berjanji ini itu yg bagus2, tp sesudah terpilih...ya sami mawon sama yg seblmnya [You must be registered and logged in to see this image.]
    Kapan ya datang pemimpin yg benar2 bs bekerja, bekerja dan bekerja trus sesuai janjinya [You must be registered and logged in to see this image.]
    Mimpi kale yee [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by dhlee on Thu 24 Jun 2010, 4:01 pm

    RB66 wrote:Rasanya sdh terlalu byk politisi yg berjanji ini itu yg bagus2, tp sesudah terpilih...ya sami mawon sama yg seblmnya [You must be registered and logged in to see this image.]
    Kapan ya datang pemimpin yg benar2 bs bekerja, bekerja dan bekerja trus sesuai janjinya [You must be registered and logged in to see this image.]
    Mimpi kale yee [You must be registered and logged in to see this image.]

    ada tuh.. opa aropunk

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by dhlee on Thu 24 Jun 2010, 4:02 pm

    Kapaktumpul wrote:momod kalo marah seremmm...kek mau bantai Tim Perancis yg udah sekarat [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    perancis udah beres2 koper sebelum gua marahin

    erle wrote:Momod kalo marah rays nya lgsg brojol, makanye die seneng marah"..... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    lu kira gue sungokong

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by aropunk on Thu 24 Jun 2010, 8:11 pm

    dhlee wrote:ada tuh.. opa aropunk [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    uhuuk...huk..."tiba2 batuk" [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    Re: kaget lihat link ini.......

    Post by Sponsored content Today at 1:16 pm


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 1:16 pm