"Motoro" item...

    Share

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    "Motoro" item...

    Post by newb4ev3r on Thu 05 Aug 2010, 7:20 pm

    First topic message reminder :

    Numpang mejeng nih pasangan "motoro" itemku...

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: "Motoro" item...

    Post by newb4ev3r on Tue 05 Oct 2010, 1:53 pm

    aropunk wrote:biar dilepas hrg motoro tuu...rela jemput dr tw - bdg lgs lho xixixiii [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    dhlee wrote:hahah kalo gratis mau, kalo seharga motoro kaga mau.. maunya gratisan
    Maksud om momod tuh begini: "motoro item newbie satu ini kaga level buat jadi koleksi gue. Kalo gratis yah ok-lah gue terima, ngehargain temen. Tapi kalo musti keluar duit sih sorry yeh."

    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    Re: "Motoro" item...

    Post by Kapaktumpul on Tue 05 Oct 2010, 3:00 pm

    negro negro lagi berkeliaran [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: "Motoro" item...

    Post by dhlee on Wed 06 Oct 2010, 2:38 am

    newb4ev3r wrote:
    aropunk wrote:biar dilepas hrg motoro tuu...rela jemput dr tw - bdg lgs lho xixixiii [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    dhlee wrote:hahah kalo gratis mau, kalo seharga motoro kaga mau.. maunya gratisan
    Maksud om momod tuh begini: "motoro item newbie satu ini kaga level buat jadi koleksi gue. Kalo gratis yah ok-lah gue terima, ngehargain temen. Tapi kalo musti keluar duit sih sorry yeh."

    hahaha bisa aje loe
    lagian ngambil ke indo berat diongkos bos..

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: "Motoro" item...

    Post by newb4ev3r on Wed 06 Oct 2010, 9:33 am

    Kapaktumpul wrote:negro negro lagi berkeliaran [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Tapi pada panu-an yeh?

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: "Motoro" item...

    Post by newb4ev3r on Wed 06 Oct 2010, 9:37 am

    dhlee wrote:hahaha bisa aje loe
    lagian ngambil ke indo berat diongkos bos..

    Berat di ongkos apaan, om? Tinggal jual tuh anakan sp lu, udah dapet duit banyak buat seneng-seneng di sini...

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: "Motoro" item...

    Post by aropunk on Wed 06 Oct 2010, 12:44 pm

    newb4ev3r wrote:
    Berat di ongkos apaan, om? Tinggal jual tuh anakan sp lu, udah dapet duit banyak buat seneng-seneng di sini... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    si boss kn klo ke indo ga cuman bawa badan doank brur, kan bawa alat2 kosmetikanya 1 kontener What a Face blum dayang2nya loh [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: "Motoro" item...

    Post by newb4ev3r on Wed 06 Oct 2010, 12:47 pm

    aropunk wrote:si boss kn klo ke indo ga cuman bawa badan doank brur, kan bawa alat2 kosmetikanya 1 kontener What a Face blum dayang2nya loh [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Emang suhu paling tahu deh... newbie sih masih bau kencur, kaga ngerti pengetahuan macem gini... harap dimaklumi... :

    arifn
    Junior
    Junior

    Posts : 63
    Join date : 2010-06-06

    Re: "Motoro" item...

    Post by arifn on Thu 07 Oct 2010, 10:21 pm

    mantabh tuh motoro itemnya makin kereng hehehehe [You must be registered and logged in to see this image.] . Dikasih makan apaan tuh bro? Rays di rumah dikasih makan udang keliatannya lama gedenya hehehe [You must be registered and logged in to see this image.]

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: "Motoro" item...

    Post by newb4ev3r on Fri 08 Oct 2010, 12:48 am

    arifn wrote:mantabh tuh motoro itemnya makin kereng hehehehe [You must be registered and logged in to see this image.] . Dikasih makan apaan tuh bro? Rays di rumah dikasih makan udang keliatannya lama gedenya hehehe [You must be registered and logged in to see this image.]
    Thanks pak... Campur campur makannya pak... udang, cacing tanah, pellet... rasanya yang ini juga kaga gede-gede nih...

    Sponsored content

    Re: "Motoro" item...

    Post by Sponsored content Today at 5:12 pm


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 5:12 pm