sharing my pleco

    Share
    avatar
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    sharing my pleco

    Post by dhlee on Tue 25 May 2010, 12:24 pm

    [You must be registered and logged in to see this image.]
    [You must be registered and logged in to see this image.]
    [You must be registered and logged in to see this image.]

    Nihhh pleco gue drunken masih kecil 15cm sunny sunny sunny sorry foto pake hp doang :P
    avatar
    erle
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 169
    Join date : 2010-05-21

    Re: sharing my pleco

    Post by erle on Tue 25 May 2010, 1:58 pm

    Mantaaaap, bos TW main pleco jg neh.... [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    aro-x
    Junior
    Junior

    Posts : 144
    Join date : 2010-05-21

    Re: sharing my pleco

    Post by aro-x on Tue 25 May 2010, 3:22 pm

    cakep.. kaya space ship.. [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: sharing my pleco

    Post by dhlee on Tue 25 May 2010, 11:28 pm

    yah lagi belajar2 aja, lagi nyari induknya mau coba2 breed heheh
    avatar
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: sharing my pleco

    Post by aropunk on Tue 25 May 2010, 11:42 pm

    royal pleco nii...pupnya byk..klo makan tp haahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: sharing my pleco

    Post by dhlee on Tue 25 May 2010, 11:51 pm

    ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu
    avatar
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: sharing my pleco

    Post by aropunk on Wed 26 May 2010, 12:16 am

    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...
    avatar
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: sharing my pleco

    Post by dhlee on Wed 26 May 2010, 12:17 am

    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    Suspect Suspect
    avatar
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: sharing my pleco

    Post by aropunk on Wed 26 May 2010, 12:59 am

    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    busyet..i doubt it mod...40 jg uda gde buat pleco, 1m bs buat vacuum cleaner bneran hehe [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: sharing my pleco

    Post by dhlee on Wed 26 May 2010, 1:22 am

    aropunk wrote:
    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    busyet..i doubt it mod...40 jg uda gde buat pleco, 1m bs buat vacuum cleaner bneran hehe [You must be registered and logged in to see this image.]

    eh tapi ada loh yg punya 85cm tuh pleco gede, mukanya serem kalo makin gede kaya alien affraid affraid
    avatar
    Tjhoea
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 297
    Join date : 2010-05-20
    Location : karawang

    Re: sharing my pleco

    Post by Tjhoea on Wed 26 May 2010, 9:33 am

    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    busyet..i doubt it mod...40 jg uda gde buat pleco, 1m bs buat vacuum cleaner bneran hehe [You must be registered and logged in to see this image.]

    eh tapi ada loh yg punya 85cm tuh pleco gede, mukanya serem kalo makin gede kaya alien affraid affraid

    kalau uda gede kayanya enak nih dibuat baso
    avatar
    aro-x
    Junior
    Junior

    Posts : 144
    Join date : 2010-05-21

    Re: sharing my pleco

    Post by aro-x on Wed 26 May 2010, 5:18 pm

    aropunk wrote:
    dhlee wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:ini bisa gede gak sih? kaya satunya lagi bisa sampe 70cm gitu

    ini bisa gde, seinget gw 40-an...

    oo 40 doang? gak sampe 100an?
    [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    busyet..i doubt it mod...40 jg uda gde buat pleco, 1m bs buat vacuum cleaner bneran hehe [You must be registered and logged in to see this image.]
    vacuum cleaner... hmm.. sayank ngga bisa dipake buat karpet..
    avatar
    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: sharing my pleco

    Post by aropunk on Thu 27 May 2010, 12:11 am

    dhlee wrote:
    eh tapi ada loh yg punya 85cm tuh pleco gede, mukanya serem kalo makin gede kaya alien [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    itu pleco mars kali mod wkwkwkw [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Tjhoea wrote:
    kalau uda gede kayanya enak nih dibuat baso [You must be registered and logged in to see this image.]
    enak asal jgn pleco dr empang buang hajat xixixiii [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    aro-x wrote:vacuum cleaner... hmm.. sayank ngga bisa dipake buat karpet..
    bisa om, karpetnya masukin aquarium aja pasti disedot tuu [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    avatar
    aro-x
    Junior
    Junior

    Posts : 144
    Join date : 2010-05-21

    Re: sharing my pleco

    Post by aro-x on Thu 27 May 2010, 6:07 pm

    aro-x wrote:vacuum cleaner... hmm.. sayank ngga bisa dipake buat karpet..
    bisa om, karpetnya masukin aquarium aja pasti disedot tuu [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.][/quote]

    isss.... kalo saya om-nya, ketuaan opa... ogah ah... biar sampeyan aja yg megang record mahkluk paling renta di forum.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    Re: sharing my pleco

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed 18 Oct 2017, 3:35 am