marbled motoro

    Share

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    marbled motoro

    Post by dhlee on Wed 25 Aug 2010, 9:50 am

    [You must be registered and logged in to see this image.]
    [You must be registered and logged in to see this image.]

    kemarin malem pergi ke rumah temen (ronny) sambil liat2 n fotoin "marbled motoro" nya..

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: marbled motoro

    Post by aropunk on Sun 29 Aug 2010, 1:29 pm

    wuidiii...lutuna, klo disana kena brp duit min?

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: marbled motoro

    Post by dhlee on Sun 29 Aug 2010, 5:42 pm

    aropunk wrote:wuidiii...lutuna, klo disana kena brp duit min?

    yg kecil sepasang dibawah 20cm paling kena NT$ 4500
    4,500.00 TWD = 1,268,339.26 IDR

    yg induk sepasang 30-40cm bisa kena NT$ 14000-15000 (motif paling bagus seperti anakan yg gue jual 1 ekor jantan, kalo motif biasa dan abal2 mungkin lebih murah lagi mungkin sepasang gak lebih dari 10000an) lewat dari harga segitu ga ada yg mau beli, mending beli anakan pearl

    15,000.00 TWD = 4,227,797.54 IDR

    model marbled gini murah kok udah banyak banget yg pelihara dan paling sering beranak

    Ronny
    Junior
    Junior

    Posts : 39
    Join date : 2010-08-24

    Re: marbled motoro

    Post by Ronny on Sun 29 Aug 2010, 5:51 pm

    dhlee wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]
    [You must be registered and logged in to see this image.]

    kemarin malem pergi ke rumah temen (ronny) sambil liat2 n fotoin "marbled motoro" nya..

    wkwkwkkwkwkwk
    ke rmh gw cm mo kemek kue lapis doank tuch !!!
    marbled lo gw tekel ye!
    tgl 5 gw lunasin coi~

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: marbled motoro

    Post by aropunk on Tue 31 Aug 2010, 11:31 am

    dhlee wrote:yg kecil sepasang dibawah 20cm paling kena NT$ 4500
    4,500.00 TWD = 1,268,339.26 IDR
    model marbled gini murah kok udah banyak banget yg pelihara dan paling sering beranak [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    HAH...murce amat...disini 4500 twd cuman dpt sepasang piyikan motor biasa wkwkwkkk [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    duu...kpn yaa di indo byk rays murah en ke jangkauww rakyat jelata koyo kiye [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Re: marbled motoro

    Post by RB66 on Tue 31 Aug 2010, 4:15 pm

    aropunk wrote:
    HAH...murce amat...disini 4500 twd cuman dpt sepasang piyikan motor biasa wkwkwkkk [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    duu...kpn yaa di indo byk rays murah en ke jangkauww rakyat jelata koyo kiye [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Tunggu nti sdh ada byk ray farm di Indonesia dulu bro br ray bs murmer kayak di Taiwan [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Btw, setau gw kalo rakyat jelata mikirnya makan apa hari ini ato bsk mo makan ato puasa ya? [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Mana sempat pikirin piara ray segala [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    Re: marbled motoro

    Post by Sponsored content Today at 5:09 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 5:09 am