Sherlock

    Share

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Sherlock

    Post by RB66 on Fri 27 Aug 2010, 6:39 pm

    Kenalin lagi bro, kakaknya Snowy, si Sherlock, SR non ITL loh, size 28 cm
    Sdh adopsi 2 bln lalu, tp br sempat foto mg lalu......bgmn prospek ke depan, bs merah gak ya?

    Pas kmrn pindahin Cakil ke palud, si Sherlock ikut pindah ke aq cakil, jd sekalian di salon ekor, sirip & dayungnya

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: Sherlock

    Post by aropunk on Sun 29 Aug 2010, 1:23 pm

    bakat sendoknye sip, tinggal kejar bodybuildingnya nii...
    klo wrn, ga bs sperti si cakil...tp kita liat aja nantinya... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Re: Sherlock

    Post by RB66 on Mon 30 Aug 2010, 11:02 am

    aropunk wrote:bakat sendoknye sip, tinggal kejar bodybuildingnya nii...
    klo wrn, ga bs sperti si cakil...tp kita liat aja nantinya... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Thx bro atas analisanya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Gw lg jaga neh makannya jgn sampe kenyang banget.......takut nti ikutan kayak si cakil [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: Sherlock

    Post by aropunk on Tue 31 Aug 2010, 11:25 am

    RB66 wrote:
    Thx bro atas analisanya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Gw lg jaga neh makannya jgn sampe kenyang banget.......takut nti ikutan kayak si cakil [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    maem kebanyakan mmg ga di recommend...tp soal cakil, keknya ga ada hubnya dee om ama byk maem [You must be registered and logged in to see this image.]

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Re: Sherlock

    Post by RB66 on Tue 31 Aug 2010, 4:07 pm

    aropunk wrote:

    maem kebanyakan mmg ga di recommend...tp soal cakil, keknya ga ada hubnya dee om ama byk maem [You must be registered and logged in to see this image.]

    Byk yg blg selain genetik, faktor keteraturan ksh makan juga berpengaruh ke pertumbuhan rahang bawah aro [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Jd gw mo coba praktekin teori tadi betul gak, nti bs sharing bgmn hasilnya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    Re: Sherlock

    Post by Kapaktumpul on Tue 31 Aug 2010, 4:32 pm

    kalo keliling2 Forum, pasti aro ini ngak asing lagi [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    mantap Kakak...cuma satu yg minus....namanya contekan dari Shelook ya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: Sherlock

    Post by newb4ev3r on Tue 31 Aug 2010, 5:12 pm

    RB66 wrote:Byk yg blg selain genetik, faktor keteraturan ksh makan juga berpengaruh ke pertumbuhan rahang bawah aro [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Jd gw mo coba praktekin teori tadi betul gak, nti bs sharing bgmn hasilnya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Gue rasa sih kurang/terlalu banyak makan bikin cakil cuman teori doank. Udah terbukti ikan di gue makannya senen kemis, kaga jadi cakil tuh. Sekarang udah 55 cm. Yang commtank juga tadinya makannya senen kemis, tapi ga ada yang cakil kan? Jadi kalo cakil sih gue percaya karena genetik. Bisa-bisanya pedagang deh nyalahin yang beli soal perawatan salah a-b-c, padahal sih emang emak babenya tuh ikan aje pada cakil...

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Re: Sherlock

    Post by RB66 on Tue 31 Aug 2010, 5:46 pm

    newb4ev3r wrote:
    Gue rasa sih kurang/terlalu banyak makan bikin cakil cuman teori doank. Udah terbukti ikan di gue makannya senen kemis, kaga jadi cakil tuh. Sekarang udah 55 cm. Yang commtank juga tadinya makannya senen kemis, tapi ga ada yang cakil kan? Jadi kalo cakil sih gue percaya karena genetik. Bisa-bisanya pedagang deh nyalahin yang beli soal perawatan salah a-b-c, padahal sih emang emak babenya tuh ikan aje pada cakil... [You must be registered and logged in to see this image.]
    Mgkn aro nya bro kurang porsi makannya, jd bener2 gizinya terserap ke pertumbuhan body aja. Takutnya kalo porsi makannya kebanyakan, selain terserap ke body, sisanya ke rahang bawah [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Gregetan jadinya neh, kalo byk makan takut jd cakil, kalo krg makan body gak cpt gede [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Sama kayak kalo di tanning, bs DE, tp gak ditanning warnanya gak naik2....spt buah simalakama neh [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Masalahnya gw takut neh jd si Cakil ke 2 [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Thx atas commentnya bro [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Re: Sherlock

    Post by RB66 on Tue 31 Aug 2010, 5:52 pm

    Kapaktumpul wrote:kalo keliling2 Forum, pasti aro ini ngak asing lagi [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    mantap Kakak...cuma satu yg minus....namanya contekan dari Shelook ya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Thx bro, tp ini nama asli dr first ownernya.....kebetulan gw juga suka novel Sherlock Holmes, jd ai tetap pake nama tsb [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Btw, ini jebolan padepokan Krawang, bukannya Sh****k**d loh [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: Sherlock

    Post by newb4ev3r on Tue 31 Aug 2010, 11:57 pm

    RB66 wrote:Mgkn aro nya bro kurang porsi makannya, jd bener2 gizinya terserap ke pertumbuhan body aja. Takutnya kalo porsi makannya kebanyakan, selain terserap ke body, sisanya ke rahang bawah [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Gregetan jadinya neh, kalo byk makan takut jd cakil, kalo krg makan body gak cpt gede [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Sama kayak kalo di tanning, bs DE, tp gak ditanning warnanya gak naik2....spt buah simalakama neh [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Masalahnya gw takut neh jd si Cakil ke 2 [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Thx atas commentnya bro [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Pernah liat kan SR sumo jumbo di forum tetangga? Tuh aro makannya dahsyat tapi kaga jadi cakil tuh. Di gue juga SR gue yang dulu ada yang makannya dahsyat. Body bongsor. Tapi kaga jadi cakil. Tapi yang dari kecil keliatan udah bakat cakil, udah gede memang jadinya cakil meskipun makannya banyak juga.

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Re: Sherlock

    Post by RB66 on Wed 01 Sep 2010, 2:03 pm

    newb4ev3r wrote:
    Pernah liat kan SR sumo jumbo di forum tetangga? Tuh aro makannya dahsyat tapi kaga jadi cakil tuh. Di gue juga SR gue yang dulu ada yang makannya dahsyat. Body bongsor. Tapi kaga jadi cakil. Tapi yang dari kecil keliatan udah bakat cakil, udah gede memang jadinya cakil meskipun makannya banyak juga.
    Jd bingung neh skrg [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.], anyway, thx bro atas saran & infonya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    Re: Sherlock

    Post by Sponsored content Today at 5:07 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 5:07 am