P. MOTORO TAIWAN

    Share

    Ronny
    Junior
    Junior

    Posts : 39
    Join date : 2010-08-24

    P. MOTORO TAIWAN

    Post by Ronny on Sat 25 Sep 2010, 8:39 am

    kenalin motoro gw wkwkkw
    mo maen motoro ky bgini jgn motoro tetelan bauk amis item dekil ky di forum sbelah py si tkg motoro di kasakusukin ! bwkakakakaka

    [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by dhlee on Sat 25 Sep 2010, 10:57 am

    Ronny wrote:kenalin motoro gw wkwkkw
    mo maen motoro ky bgini jgn motoro tetelan bauk amis item dekil ky di forum sbelah py si tkg motoro di kasakusukin ! bwkakakakaka

    heheh ntar orgnya kemari lu..

    Tjhoea
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 297
    Join date : 2010-05-20
    Location : karawang

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by Tjhoea on Sat 25 Sep 2010, 11:06 am

    ini baru motoro,cakep bener

    solarcoaster
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 72
    Join date : 2010-05-27

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by solarcoaster on Sat 25 Sep 2010, 3:37 pm

    chain link motor[You must be registered and logged in to see this image.] colombian punya neh

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by newb4ev3r on Sat 25 Sep 2010, 8:13 pm

    solarcoaster wrote:chain link motor[You must be registered and logged in to see this image.] colombian punya neh
    Ke mana aje boss? Lama kaga nongol...

    newb4ev3r
    Moderator
    Moderator

    Posts : 233
    Join date : 2010-05-22

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by newb4ev3r on Sat 25 Sep 2010, 8:21 pm

    Cakep banget motor-nya... di indo sih susah dah dapet yg begini...

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by aropunk on Sun 26 Sep 2010, 6:12 am

    weleh ini motoro motip bentol bd...ck ckkc kk [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Ronny
    Junior
    Junior

    Posts : 39
    Join date : 2010-08-24

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by Ronny on Sun 26 Sep 2010, 11:17 am

    tengkiu broo semua Shocked


    Ronny
    Junior
    Junior

    Posts : 39
    Join date : 2010-08-24

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by Ronny on Sun 26 Sep 2010, 11:19 am

    dhlee wrote:

    heheh ntar orgnya kemari lu..

    wkwkwkwk orgnya jg nggak mau msk sini cheers lol! lol! lol!

    Ronny
    Junior
    Junior

    Posts : 39
    Join date : 2010-08-24

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by Ronny on Sun 26 Sep 2010, 11:20 am

    Ronny wrote:tengkiu broo smua Shocked


    arifn
    Junior
    Junior

    Posts : 63
    Join date : 2010-06-06

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by arifn on Wed 29 Sep 2010, 12:02 am

    naujubile motoro kaya gitu saya juga mau tuh heheheehe [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] . Kok bisa bening dan beda ya?? Padahal sama2 motoro, bukannya satu spesies ya?
    Tp kl dipikir2 manusia semuanya homo sapiens ada yg cakep dan ada yg "kurang" hueheuheuheu [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Ronny
    Junior
    Junior

    Posts : 39
    Join date : 2010-08-24

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by Ronny on Thu 30 Sep 2010, 12:25 am

    arifn wrote:naujubile motoro kaya gitu saya juga mau tuh heheheehe [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] . Kok bisa bening dan beda ya?? Padahal sama2 motoro, bukannya satu spesies ya?
    Tp kl dipikir2 manusia semuanya homo sapiens ada yg cakep dan ada yg "kurang" hueheuheuheu [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    bs bening karena induk bgs broo
    ada yg kurang & ada yg cakep ? pintar memilih donk , simpan duit utk bungkus rare item
    jgn ada motoro bening & cakep sedikit lgsung toel pake cepeceng & jgn kemakan omongan tkg dagang dahh
    percaya ma mata ndiri tul nggak ??

    Sponsored content

    Re: P. MOTORO TAIWAN

    Post by Sponsored content Today at 1:16 pm


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 1:16 pm