info toko aquascape di PIM 2...

    Share

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Tue 25 May 2010, 11:39 pm

    guys, hari minggu gw liat ada toko aquascape baru di PIM 2 basement
    namanya AD*

    td baru mampir lg, sempet nanya2 harganya tokh...trus bubar jalan wkwkw [You must be registered and logged in to see this image.]
    btw byk cool stuff bt aquascape disono...import jepun dll.
    tank polos kira2 80-100cm, di price list 6jtan aja ko [You must be registered and logged in to see this image.] hihii [You must be registered and logged in to see this image.]
    mahal emg, tp gw baru liat tank impor semulus itu rakitannya...

    mampir yaa klo sempet...pokonya an eye opener laa [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by dhlee on Tue 25 May 2010, 11:49 pm

    hehe fotoin donk gimana nih opa.. Twisted Evil affraid

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Wed 26 May 2010, 12:01 am

    dhlee wrote:hehe fotoin donk gimana nih opa.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    sorry brader....lg ga bw bazooka mini, pake hape pas jadi ko...bokong emba2....maap hihihihii [You must be registered and logged in to see this image.]

    Taras
    Playboy Moderator
    Playboy Moderator

    Posts : 190
    Join date : 2010-05-25

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by Taras on Wed 26 May 2010, 1:29 pm

    aropunk wrote:
    dhlee wrote:hehe fotoin donk gimana nih opa.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    sorry brader....lg ga bw bazooka mini, pake hape pas jadi ko...bokong emba2....maap hihihihii [You must be registered and logged in to see this image.]
    upload di suitseventin kalo begitu jepretan embak2nya [You must be registered and logged in to see this image.]

    aro-x
    Junior
    Junior

    Posts : 144
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aro-x on Wed 26 May 2010, 5:26 pm

    Taras wrote:
    aropunk wrote:
    dhlee wrote:hehe fotoin donk gimana nih opa.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    sorry brader....lg ga bw bazooka mini, pake hape pas jadi ko...bokong emba2....maap hihihihii [You must be registered and logged in to see this image.]
    upload di suitseventin kalo begitu jepretan embak2nya [You must be registered and logged in to see this image.]
    pengennya diupload foto2 bening kaya yg di avatar...

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Thu 27 May 2010, 12:19 am

    Taras wrote:upload di suitseventin kalo begitu jepretan embak2nya [You must be registered and logged in to see this image.]
    lgs delete...kan cuman bemper tokh..coba dee momod taras uplot poto bempernya, sapa tau panda lgs nengok [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    ndr33
    Moderator
    Moderator

    Posts : 5
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by ndr33 on Tue 01 Jun 2010, 8:32 pm

    aropunk wrote:guys, hari minggu gw liat ada toko aquascape baru di PIM 2 basement
    namanya AD*

    td baru mampir lg, sempet nanya2 harganya tokh...trus bubar jalan wkwkw [You must be registered and logged in to see this image.]
    btw byk cool stuff bt aquascape disono...import jepun dll.
    tank polos kira2 80-100cm, di price list 6jtan aja ko [You must be registered and logged in to see this image.] hihii [You must be registered and logged in to see this image.]
    mahal emg, tp gw baru liat tank impor semulus itu rakitannya...

    mampir yaa klo sempet...pokonya an eye opener laa [You must be registered and logged in to see this image.]

    harganya jangan tanya deh........

    memang asli Jepang, tapi banyak barang substitusi nya. beli barang dari beling mahal-mahal ntar rusaknya sama babu [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by dhlee on Tue 01 Jun 2010, 9:23 pm

    ndr33 wrote:
    aropunk wrote:guys, hari minggu gw liat ada toko aquascape baru di PIM 2 basement
    namanya AD*

    td baru mampir lg, sempet nanya2 harganya tokh...trus bubar jalan wkwkw [You must be registered and logged in to see this image.]
    btw byk cool stuff bt aquascape disono...import jepun dll.
    tank polos kira2 80-100cm, di price list 6jtan aja ko [You must be registered and logged in to see this image.] hihii [You must be registered and logged in to see this image.]
    mahal emg, tp gw baru liat tank impor semulus itu rakitannya...

    mampir yaa klo sempet...pokonya an eye opener laa [You must be registered and logged in to see this image.]

    harganya jangan tanya deh........

    memang asli Jepang, tapi banyak barang substitusi nya. beli barang dari beling mahal-mahal ntar rusaknya sama babu [You must be registered and logged in to see this image.]

    emang ada jual babu disana? What a Face

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Wed 02 Jun 2010, 11:54 pm

    ndr33 wrote:
    harganya jangan tanya deh........
    memang asli Jepang, tapi banyak barang substitusi nya. beli barang dari beling mahal-mahal ntar rusaknya sama babu [You must be registered and logged in to see this image.]

    waa...mpu gandreng uda mampir jg nii..gimana ada yg uda dibawa pulang blun.
    batu2nya keren jg tuu...ada substitusinya ga ya?

    andhara
    Moderator
    Moderator

    Posts : 77
    Join date : 2010-05-21
    Location : My Motherland, Jakarta

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by andhara on Fri 04 Jun 2010, 9:05 pm

    Gue malah senang akhirnya produk ADA masuk ke Indonesia....


    _________________________________________________
    Butuh Bakteri Pengurai instan & Bakteri Probiotik untuk Aquarium atau Kolam Air Tawar maupun Air Laut?
    Klik -->
    [You must be registered and logged in to see this link.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Sat 05 Jun 2010, 5:03 pm

    andhara wrote:Gue malah senang akhirnya produk ADA masuk ke Indonesia....

    boss, kpn ps bio d expor ke negri sakura. wanginya kan beda loh [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by dhlee on Sat 05 Jun 2010, 7:44 pm

    wangi minyak nyongnyong ya

    andhara
    Moderator
    Moderator

    Posts : 77
    Join date : 2010-05-21
    Location : My Motherland, Jakarta

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by andhara on Sat 05 Jun 2010, 8:26 pm

    aropunk wrote:

    boss, kpn ps bio d expor ke negri sakura. wanginya kan beda loh [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Main domestik aja udah repot, ngapain di export...hehehehe...


    _________________________________________________
    Butuh Bakteri Pengurai instan & Bakteri Probiotik untuk Aquarium atau Kolam Air Tawar maupun Air Laut?
    Klik -->
    [You must be registered and logged in to see this link.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Sat 05 Jun 2010, 9:04 pm

    dhlee wrote:wangi minyak nyongnyong ya

    lbh wangiiii ini...multi purpose fragrance..bs di pake buat bius orang [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Sat 05 Jun 2010, 9:09 pm

    andhara wrote:

    Main domestik aja udah repot, ngapain di export...hehehehe...

    waa ini kebalikan dari bisnis aro pt mp..lbh doyan export
    klo gt slogan loe kaya gini bukan? not being arrogant we are the best in indonesia specially mabes sekitarnya. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    andhara
    Moderator
    Moderator

    Posts : 77
    Join date : 2010-05-21
    Location : My Motherland, Jakarta

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by andhara on Sat 05 Jun 2010, 10:26 pm

    aropunk wrote:

    waa ini kebalikan dari bisnis aro pt mp..lbh doyan export
    klo gt slogan loe kaya gini bukan? not being arrogant we are the best in indonesia specially mabes sekitarnya. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Hehehe...lo terobsesi banget dengan Mabes rupanya... [You must be registered and logged in to see this image.]


    _________________________________________________
    Butuh Bakteri Pengurai instan & Bakteri Probiotik untuk Aquarium atau Kolam Air Tawar maupun Air Laut?
    Klik -->
    [You must be registered and logged in to see this link.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Sat 05 Jun 2010, 10:50 pm

    andhara wrote:
    Hehehe...lo terobsesi banget dengan Mabes rupanya... [You must be registered and logged in to see this image.]

    obesesi jd tuan tana disono [You must be registered and logged in to see this image.] hihihihi [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    andhara
    Moderator
    Moderator

    Posts : 77
    Join date : 2010-05-21
    Location : My Motherland, Jakarta

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by andhara on Sun 06 Jun 2010, 12:10 pm

    aropunk wrote:

    obesesi jd tuan tana disono [You must be registered and logged in to see this image.] hihihihi [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Ajegile...masih kurang tuh jadi tuan tanah di kawasan San Diego... [You must be registered and logged in to see this image.]


    _________________________________________________
    Butuh Bakteri Pengurai instan & Bakteri Probiotik untuk Aquarium atau Kolam Air Tawar maupun Air Laut?
    Klik -->
    [You must be registered and logged in to see this link.]

    erwinaja
    Junior
    Junior

    Posts : 180
    Join date : 2010-06-06

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by erwinaja on Fri 09 Jul 2010, 2:21 pm

    PS BIO di export ditolak lah.... mencemarkan hidung..

    andhara
    Moderator
    Moderator

    Posts : 77
    Join date : 2010-05-21
    Location : My Motherland, Jakarta

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by andhara on Fri 09 Jul 2010, 5:09 pm

    erwinaja wrote:PS BIO di export ditolak lah.... mencemarkan hidung..

    Haiyah...baunya itu yang bikin makin terangsang...


    _________________________________________________
    Butuh Bakteri Pengurai instan & Bakteri Probiotik untuk Aquarium atau Kolam Air Tawar maupun Air Laut?
    Klik -->
    [You must be registered and logged in to see this link.]

    RB66
    Junior Low Grade A+
    Junior Low Grade A+

    Posts : 346
    Join date : 2010-05-24

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by RB66 on Fri 09 Jul 2010, 5:18 pm

    andhara wrote:

    Haiyah...baunya itu yang bikin makin terangsang...
    Bikin terobosan baru dong bro, bikin PSBio yg bau buah apel, stroberi, anggur, lemon dll dong [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Bisa jd minuman alternatif buat org stress/depresi/mabok [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Masa kalah sama produk air mineral/ion sich.....ikutin demand pasar biar makin gede bisnisnya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    andhara
    Moderator
    Moderator

    Posts : 77
    Join date : 2010-05-21
    Location : My Motherland, Jakarta

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by andhara on Fri 09 Jul 2010, 5:46 pm

    RB66 wrote:
    Bikin terobosan baru dong bro, bikin PSBio yg bau buah apel, stroberi, anggur, lemon dll dong [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Bisa jd minuman alternatif buat org stress/depresi/mabok [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    Masa kalah sama produk air mineral/ion sich.....ikutin demand pasar biar makin gede bisnisnya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Beda tujuannya Boss...kalo PS Bio dibuat untuk kesejahteraan piaraan kita....***tidak termasuk piaraan yang di Lokasari ya***


    _________________________________________________
    Butuh Bakteri Pengurai instan & Bakteri Probiotik untuk Aquarium atau Kolam Air Tawar maupun Air Laut?
    Klik -->
    [You must be registered and logged in to see this link.]

    erwinaja
    Junior
    Junior

    Posts : 180
    Join date : 2010-06-06

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by erwinaja on Fri 09 Jul 2010, 11:00 pm

    andhara wrote:

    Haiyah...baunya itu yang bikin makin terangsang...

    gw baru sempet lagi melihat piaraan... sayang bgt ps bio 3/4 botol dibuang pembokat gw.... [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Sat 10 Jul 2010, 12:01 am

    andhara wrote:
    Beda tujuannya Boss...kalo PS Bio dibuat untuk kesejahteraan piaraan kita....***tidak termasuk piaraan yang di Lokasari ya***
    yg dilokasari biar cantik terus, rawatnya pake apa om [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by aropunk on Sat 10 Jul 2010, 12:59 am

    andhara wrote:Ajegile...masih kurang tuh jadi tuan tanah di kawasan San Diego... [You must be registered and logged in to see this image.]
    busyett...berdiri bulu romakyu.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    Re: info toko aquascape di PIM 2...

    Post by Sponsored content Today at 5:13 pm


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 5:13 pm