Skyline...

    Share

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Skyline...

    Post by aropunk on Tue 23 Nov 2010, 8:21 am

    [You must be registered and logged in to see this link.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: Skyline...

    Post by aropunk on Tue 23 Nov 2010, 8:26 am

    kirain pilem balap2...secara skyline gt namenye?hmnn [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    mnurut gw, skip aja ni pilem...lg seru2nya tiba2 setop bwuh Mad [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: Skyline...

    Post by dhlee on Thu 25 Nov 2010, 7:51 pm

    serunya cuma dibelakang doang..

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: Skyline...

    Post by aropunk on Fri 26 Nov 2010, 12:00 am

    dhlee wrote:serunya cuma dibelakang doang.. [You must be registered and logged in to see this image.]
    Emmmberr [You must be registered and logged in to see this image.] ...uda gt tiba2 the end...lah blum kelar euy wkwkkwkk [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Taras
    Playboy Moderator
    Playboy Moderator

    Posts : 190
    Join date : 2010-05-25

    Re: Skyline...

    Post by Taras on Sun 28 Nov 2010, 11:11 am

    sayang banget nih pilem ... special effectnya patut diacungin jempol, cuma sayang pilemnya kliatan 'sepi banget',
    yang maen cuma 6 - 7 orang pemain aja, udah gitu mati satu persatu lagi [You must be registered and logged in to see this image.] . Nunggu sekuel ke 2 nya aja deh, mudah2an lebih seru [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: Skyline...

    Post by aropunk on Mon 29 Nov 2010, 2:48 pm

    Taras wrote:sayang banget nih pilem ... special effectnya patut diacungin jempol, cuma sayang pilemnya kliatan 'sepi banget',
    yang maen cuma 6 - 7 orang pemain aja, udah gitu mati satu persatu lagi [You must be registered and logged in to see this image.] . Nunggu sekuel ke 2 nya aja deh, mudah2an lebih seru [You must be registered and logged in to see this image.]
    gw bilang graphic & special effectnya biasa aja, byk adopsi dr pilem2 laen kaya independend day buat pesawat induknya, klo aliennya mirip predator py, rambut gimbal mirip cumi hihihiii:D:D:D
    nilai plusnya, gw baru tau ada ferarri warna abu2 ... xixixiii geek [You must be registered and logged in to see this image.]

    secara crita, lagi2 invasi ke USA...klo ada sekuel II pst ane ga nonton wkkwkk...jagoannya uda jadi monster sii hiiii alien affraid [You must be registered and logged in to see this image.]
    btw tu cowo pake kenon 5 D mantapp [You must be registered and logged in to see this image.]

    Taras
    Playboy Moderator
    Playboy Moderator

    Posts : 190
    Join date : 2010-05-25

    Re: Skyline...

    Post by Taras on Mon 06 Dec 2010, 11:10 am

    aropunk wrote:
    gw bilang graphic & special effectnya biasa aja, byk adopsi dr pilem2 laen kaya independend day buat pesawat induknya, klo aliennya mirip predator py, rambut gimbal mirip cumi hihihiii:D:D:D
    nilai plusnya, gw baru tau ada ferarri warna abu2 ... xixixiii geek [You must be registered and logged in to see this image.]

    secara crita, lagi2 invasi ke USA...klo ada sekuel II pst ane ga nonton wkkwkk...jagoannya uda jadi monster sii hiiii alien affraid [You must be registered and logged in to see this image.]
    btw tu cowo pake kenon 5 D mantapp [You must be registered and logged in to see this image.]

    ga kreatif ya ... aliennya memang ga kliatan asing, mirip predator ama aliennya di pilem matrix yg cumi2 itu
    minimal ceweknya khan masih manusia brur [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] sekuel II khan di kapal alien ... pasti banyak adegan berlendir nya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    iya tuh jepret pake canon 5D, lensa 17-40 ya kalo ga salah [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: Skyline...

    Post by aropunk on Sat 11 Dec 2010, 8:40 am

    Taras wrote:

    ga kreatif ya ... aliennya memang ga kliatan asing, mirip predator ama aliennya di pilem matrix yg cumi2 itu
    minimal ceweknya khan masih manusia brur [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] sekuel II khan di kapal alien ... pasti banyak adegan berlendir nya [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
    iya tuh jepret pake canon 5D, lensa 17-40 ya kalo ga salah [You must be registered and logged in to see this image.]
    kenon yaa..manteb tu xixiixii [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Sponsored content

    Re: Skyline...

    Post by Sponsored content Today at 5:08 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 5:08 am