iseng edit foto orang

    Share

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    iseng edit foto orang

    Post by dhlee on Fri 04 Jun 2010, 9:51 am

    Foto asli

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    Foto hasil editan gue

    [You must be registered and logged in to see this image.]

    iseng.. Suspect clown bounce cheers affraid

    erle
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 169
    Join date : 2010-05-21

    Re: iseng edit foto orang

    Post by erle on Fri 04 Jun 2010, 11:16 am

    Heheheheee, mumpung lagi iseng tolong editin foto gw donk bikin jadi tambah guanteeeeeng kalo difoto.............. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    Re: iseng edit foto orang

    Post by Kapaktumpul on Fri 04 Jun 2010, 1:21 pm

    erle wrote:Heheheheee, mumpung lagi iseng tolong editin foto gw donk bikin jadi tambah guanteeeeeng kalo difoto.............. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    bos kalo mau difoto kelihatan guantenggg cara satu2nya hadap belakang...wkwkwkwkw..peace.....

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: iseng edit foto orang

    Post by aropunk on Fri 04 Jun 2010, 4:02 pm

    Kapaktumpul wrote:
    bos kalo mau difoto kelihatan guantenggg cara satu2nya hadap belakang...wkwkwkwkw..peace.....


    wakakka [You must be registered and logged in to see this image.] kocakk...kaya panda donk ngadep blakang molo [You must be registered and logged in to see this image.]

    aro-x
    Junior
    Junior

    Posts : 144
    Join date : 2010-05-21

    Re: iseng edit foto orang

    Post by aro-x on Fri 04 Jun 2010, 5:30 pm

    Kapaktumpul wrote:

    bos kalo mau difoto kelihatan guantenggg cara satu2nya hadap belakang...wkwkwkwkw..peace.....
    hahaha... sadiz bener... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    dhlee
    P R O S H O P
    P R O S H O P

    Posts : 660
    Join date : 2010-05-20
    Location : Eastingray Room

    Re: iseng edit foto orang

    Post by dhlee on Fri 04 Jun 2010, 11:21 pm

    erle wrote:Heheheheee, mumpung lagi iseng tolong editin foto gw donk bikin jadi tambah guanteeeeeng kalo difoto.............. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    grogi gue kl liat muka loe le Cool Suspect afro

    Impy
    Junior
    Junior

    Posts : 36
    Join date : 2010-05-21

    Re: iseng edit foto orang

    Post by Impy on Sat 05 Jun 2010, 2:19 pm

    Mod, itu anak orang diapain jadi keling gitu... [You must be registered and logged in to see this image.]
    Erle mo diedit juga jadi keling tuh..biar rada gahar kalo lagi nawar aro [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    aropunk
    Moderator
    Moderator

    Posts : 933
    Join date : 2010-05-21

    Re: iseng edit foto orang

    Post by aropunk on Sat 05 Jun 2010, 4:49 pm

    Impy wrote:Mod, itu anak orang diapain jadi keling gitu... [You must be registered and logged in to see this image.] Erle mo diedit juga jadi keling tuh..biar rada gahar kalo lagi nawar aro [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    apalagi klo buat nawar kaen di tana abang...klop daah [You must be registered and logged in to see this image.]

    Kapaktumpul
    * V I P *
    * V I P *

    Posts : 461
    Join date : 2010-06-01

    Re: iseng edit foto orang

    Post by Kapaktumpul on Sat 05 Jun 2010, 9:00 pm

    Impy wrote:Mod, itu anak orang diapain jadi keling gitu... [You must be registered and logged in to see this image.]
    Erle mo diedit juga jadi keling tuh..biar rada gahar kalo lagi nawar aro [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

    mao gahar gimana pakenya rok hordeng ya sama saja.......

    Taras
    Playboy Moderator
    Playboy Moderator

    Posts : 190
    Join date : 2010-05-25

    Re: iseng edit foto orang

    Post by Taras on Wed 09 Jun 2010, 10:41 am

    ntar dhlee jadi jatuh cinta lagi kalo editin fotonya si erle [You must be registered and logged in to see this image.]

    juan
    Junior
    Junior

    Posts : 46
    Join date : 2010-05-22

    Re: iseng edit foto orang

    Post by juan on Wed 09 Jun 2010, 11:15 am

    Nice Bro, editannya top

    Sponsored content

    Re: iseng edit foto orang

    Post by Sponsored content Today at 5:14 pm


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 5:14 pm